Andra dosen och lite till

Allmänt / Permalink / 0
Mycket har hänt sen sist. Som till exempel livet. 
 
Jag har till exempel fått min andra dos covid-vaccin så nu kan jag också skita i restriktionerna. Eller inte. Det är fortfarande lika viktigt att hålla avstånd och alla andra restriktioner som gäller. Vi har ju fått en variant på viruset, Delta-viruset. Som är mer smittsamt än andra varianter. så håll ut och håll avstånd.
 
En bra sak att vet om ni ska ta mc-körkort är attt inte ta första lektionen när det är +25 grader ute. Det gjorde jag. Jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Men gud så kul jag hade. Jag fick krypköra och vända, vända i mer fart än krypkörning (vilket jag inte trodde var möjligt) och öva kurvtagning. Det där med att ge gas i en kurva OCH luta sig inåt funkade ju trots allt. Min otroligt trevliga lärare sa att många kommer och ska ta kort i
40-50-åldern (Check) och när barnen flyttar hemifrån (Check). Passade ochså på att pynta hojen inför midsommarhelgen när jag ändå höll på. Fortsättning följer...
 
Vecka 30 blev det dags för semester. Eller typ av semester. Den 28 juli skrev min son teoriprovet och klarade det. Men stackars jag höll på att svimma i väntan på att han skulle komma ut från Trafikverket. Pulsen var upp till ca 130 innan han kom ut.  Vilket betydde ÖVNINGSKÖRNING för hela slanten. Och naturligtvis i Köping där han hade uppkörningen. Säkerhetskontroll, cykelbanor, motorväg och smal landsväg och hela konkarongen med punkter att checka av. 3 augusti kl 9 var det  dags. I Köping vilket betydde att vi fick kliva upp TIDIGT. Efter 30 minuter i trafikverkets bil klev han ur med ett godkänt prov. Äntligen semester på rikigt.
 
Semester på riktigt beytdde Öland med gubben. Cannonball Run Sweden 2021. Det blev ca 50 bilar som åkte Öland runt. Och vi hade otroligt tur med vädret. Regn i sammanlagt 1 timme under hela helgen. 
 
Imorgon väntar verkligheten igen och nya äventyr. Vem vet vad som händer.
 
Puss, Kram och nyp i stjärten och var rädda om varandra.
 
Kan vara en bild av bil, utomhus och text där det står ”Cannonball Run Sweden”
Till top