Bollen i rullning !!

Allmänt / Permalink / 0
(null)

Hej hopp på er. Förra veckan var jag i Uppsala och fick veta att det var 4-5 veckors väntetid till ablationen av metastasen i levern. Sköterskan sa dock att jag kunde ringa till operationskoordinatorn och kolla hur det gick med planeringen av min operation. Sagt och gjort så  i torsdags ringde jag till Uppsala och frågade om de hade en plan. Och det hade de.  Ungefär. Det var nämligen så att de hade fått ett  återbud men det kanske var lite snabbt inpå., det var nämligen på måndag. Absolut inga problem, den tar jag. Så på måndag morgon bär det av till Uppsala igen.  JIIIIPPIIIII !!!!

På eftermiddagen ringde min läkare från Västerås. Hon hade fått reda på att jag skulle till Uppsala. OCH hon hade ett preliminärt datum för min tarmoperation. Den 9 Maj !!!! Hur bra nyheter som helst. Skönt att det blir snabba ryck.

Jag har läst "Cancerkampen" av Anders Södergård. Den handlar om hans kamp mot cancer och hur motion påverkar kroppen både före och efter operation och cellgifter. Jag har fått en redig inspiration av att läsa den och hAnders Hansens Bok Hjärnstark. Det som är så bra är att älven om man bara rör på sig lite mer än vanligt så gör det nytta. Nu tänker jag inte röra på mig lite mer än vad jag brukar utan verkligen se till att jag är så bra förberedd inför hela resan som jag bara kan vara.

Ta hand om er och ut och rör på er. Eller bara stå på ett ben under reklampausen. Allt gör skillnad.

Puss, Kram och Nyp I Stjärten.

Till top