Det är mycket nu

Allmänt / Permalink / 0
Precis som rubriken skvallrar om så är det full fart just nu. Men jag klagar absolut inte. 
 
Jag är nu inne på omgång nummer 5 av 8 av cellgifterna. Efter omgång 3 mådde jag superskit och proverna var inte jättebra så läkaren reducerade dosen med 25%. Nu funkar det mycket bättre och jag mår bra igen. Lite biverkningar som stickningar i fingrarna och tårna men inte så det stör. Om en vecka är det dax för kur nummer 6 så snart är det slut på den åkturen. 
 
Min kära kusin kom och hämtade de stomisaker mm som jag hade samlat ihop till Ukraina. De har nu kommit fram och det verkar vara uppskattat om man tittar på bilderna de har lagt upp. Superkul att det gör nytta. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 
 
För att ha något att göra om dagarna har jag återupptagit min beteendevetarexamen. Jag har ju två tentor (statistik) och en c-uppsats kvar som är oerhört irriterande. Så jag anmälde mig till psykologi 
1-30 på Mälardalens Universitet. Som tur är så är det inget som är obligatoriskt utan jag kan läsa hemma. Jag tycker ju psykologi är så otroligt intressant. Att krypa in i människans hjärna och försöka att förstå varför människan gör som de gör. Hittade en serie på Netflix om FBI:s arbete med att bygga upp deras beteendeavdelning. Den heter Mindhunter. När jag satt och jobbade med en inlämningsuppgift om ontologi (typ om ett träd faller i skogen, låter det om det inte finns någon i närheten) och Aristoteles och Platons åsikter om detta, så tittar jag till på tv:n och vad pratar de om jo Aristoteles och Platon. Massor av saker som jag läser om just nu finns med i serien. Jätteintressant om man är intresserad av massmördare och psykologi. Kan varmt rekomenderas. 
                                                     Psykologi psykolog studerar elev' Klistermärke | Spreadshirt
 
Den absoluta höjdpunkten sen sist är att jag har blivit mormor. Till en otroligt söt liten kille. Ja jag vet att jag är superpartisk men det struntar jag i. Han kom på att han ville ut lite snabbt så ambulansen fick möta upp dotter med pojkvän. Men allt gick bra. Tänk att ett litet liv har börjat och en egen liten individ tar form. Allt som ska utvecklas och läras in och utforskas. Oj oj oj vad jag ska skämma bort honom. 
 
Puus, Kram och nyp i stjärten och ta hand om varandra.
Till top