Ingen biverkning, bara helt vanlig träningsvärk

Allmänt / Permalink / 0
Sedan sist har jag fått omgång tre av åtta med cellgifter. Den här gången mådde jag lite sämre. Illamåendet var mest påtagligt och det mest irriterande var stickningarna i fingrarna och HÖGER STORTÅ. Varför just bara höger stortå?? Bara att gilla läget men man kan ju fundera.
 
Ibland är man så inställd på biverkningar att man glömmer helt vanliga saker. Hamnade på gymmet en lördag morgon kl 10. Min partner in crime skulle gå på ett pass och drog med mig. Vilket jag är tacksam för. Dock vara jag SKITTRÖTT och tänkte att om jag går på bandet kommer jag att vingla till och sitta som ett plåster i väggen bakom bandet. Vi har väl alla sett filmer på nätet och där ville jag inte hamna. Alltså behövde jag hitta någon sittande träning. Min tidigare favorit har varit roddmaskinen och det passade ju perfekt en dag som denna. Och det var precis lika trevligt som det brukade. Petade iho 4 km medans Jessica var på sitt pass. Det var verkligen skönt att få träningen gjord även om det var riktigt tungt att ta sig dit. Söndag morgon när jag skulle kliva upp märkte jag att jag hade ont i benen, rumpan och ryggen. Min första tanke var: Jaha vad är det här för sorts biverkning?! Efter lite frukost fungerade hjärnan bättre och jag kom på att det var inte biverkningar utan helt vanlig träningsvärk. Snacka om att vara trångsynt.
 
Annars har den här kuren varit tuff för min kropp. Förutom illamåendet så har proverna visat att vissa värden har gått ner. Det resulterade i att min läkare sköt fram nästa omgång dopp en vecka. Jag skulle ha fått omgång fyra i tisdags men kommer att få den imorgon. Hoppas att jag mår bättre än den senaste gången. 
 
 
Den här t-shirten låg och väntade på mig idaag när jag kom hem. En kurskamrat när vi läste till militära motorinstruktörer skickade för ett tag sedan ett märkligt mess där hon frågade vilken storlek jag hade på t-shirt. Fick inte vet varför hon ville veta det. Men nu vet jag varför. Tusen tack för Tröjan Birgitta. Ett litet underbart meddelande fanns också i paketet. Skönt med lite pepp så här dagen före dos fyra. Självklart kommer den att användas flitigt.
 
I fredags började jag på universitetet i Västerås. Ska göra klart min examen till Beteendevetare. Lite är bekant men alla dessa gubbaar kommer nog aldrig att fastna. Nästa föreläsning är om minnet om jag kommer ihåg rätt.
 
Nu ska jag dyka ner i böckerna och bli lite klokare.
 
Puss. Kram och Nyp I Stjärten. Och var rädd om varanddra.
Till top